A wiadomo dokładnie do kogo się udać żeby zrobić sobie taki mały modzik z podświetleniem generalnie czy ktoś się podejmnie :?: i tak jak kolega napisał dobra flaszka albo forma papierkowa za prcochłonną robote.
Mod podświetlenia zegarów - wersja light
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez koja86wiesz same diody wyjdą około 70złByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Ja się pisze na 10000%%%%%%% mam prostą OI i chciałbym jej troche piękności dodać jakiś mam taki sentyment do tego samochodu Wiem że Doba był też zainteresowany wymianią diodek. koja86, jaki sam koszt tych diodek smd ków :?: :?: Czyli zegary, strowanie lustrkami, włącznik świateł, konosla środkowa i sterowanie szybami tylko sporzdu mam elektryke
A podświetlnie chciałbym jak Lec czyli tarcze na niebiesko a wskazówki na czerwono, bynajmniej coś w podobie bo bardzo mi się podoba.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SuchyXa się pisze na 10000%%%%%%% mam prostą OI i chciałbym jej troche piękności dodać jakiś mam taki sentyment do tego samochodu Wiem że Doba był też zainteresowany wymianią diodek. koja86, jaki sam koszt tych diodek smd ków :?: :?: Czyli zegary, strowanie lustrkami, włącznik świateł, konosla środkowa i sterowanie szybami tylko sporzdu mam elektryke
Komentarz
-
Komentarz